SONG FOR DAN TREACY

DÖSNYGGA syster

SUPERSTAR


Superstar by theark

Ny låt, precis släppt! Ah! Längtar fett mycket till deras album släpps, med magasinet. Funderar på att förhandsbeställa.


YEY LOV

Åh. Så jävla nice. Nu har jag påsklov, är hemma själv och de närmsta dagarna flyttar Erik in ett tag. Det ska bli jetekul. Laga mat, mysa, cykla, sova, lyssna på musik osv. Hoppas bara att solen dyker upp också!

"VÅRA LIV ÄR INGET VÄRT, CAESAR BRYR SIG INTE OM OSS!"En liten video från musikalen. Spelar en av folket och har en grå skjorta + en vinröd väst på mig. Dyker upp lite i slutet. Hatar egentligen att se filmer med mig själv på, men denna satte vi ändå ganska bra igår och är därför värd att visa!

SKÅNSKA DAGBLADET


(Bild: Emil Malmborg)

Det står om oss i Skånska Dagbladet!

"Bandet spelar Kiss gamla dänga Heaven's on fire och skådespelarna brister ut i sång.
- Roms elit det är vi, sjunger de."


http://www.skanskan.se/article/20100325/MALMO/703259742/1004/malmo/*/skolmusikal-for-fulla-hus-pa-moriskan


VI EEE MUSIKALEEEEEENJag och middagen för några dagar sedan. Nu är det musikaltider och jag älskar det! Igår hölls första föreställningen vilket blev SJUKT lyckat!!!!!

JAG ÄR DÅLIG SOM FAN PÅ UPPDATERING

Syster häromdagen. Det är musikalvecka och det är mycket som händer!

AAAH, JAG VILLE VARA DÄR. SÅ JÄVLA GRYMT


CLINT EASTWOOD

SNYGA SYSTOR

TWELVE FINGERS IN THE COOKIE JAR

Jag häromdagen med juice i handen. Nu är två prov avklarade. Och bra gick dem. Skönt som fa-an. Det jag har framför mig är en helg full av fysikplugg + musikalrepetitioner + mys med pojkvän. På måndag är det fysikprov, på tisdag rep, onsdag svenskprov + rep, torsdag föreställning, fredag föreställning + eftefest + PÅSKLOV. Sedan väntar ett påsklov som är MYCKET VÄLKOMMET. Ska vara hemma själv de första fyra dagarna tror jag. Det ska bli riktigt skönt. Ingen som kan väcka/störa mig osv. LÄNGTAR, TJOHO.

I CAN NEVER BELONG TO YOU

Evelinas body
Jag är glad att det inte längre ser ut så här utanför mitt fönster.

MUHUHUHU

Hej på er. Mycket prov är det denna och nästa vecka. SUCK. FAST - OM MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER ÅKER TANDSTÄLLNINGEN AAAAAAAAAV WOHOOOOOOOOO

DET ÄR BARA SAKER MAN SER

Igår var det lite vårigt! Så jävla underbar känsla. Speciellt att bara sätta sig på altanen och lyssna på fåglarna. Och lyssna på bra musik som DET HÄR. Det ska bara bli lite varmare så kan man kalla det vår. Nu ska jag borsta tänderna för att sedan bege mig till skolan och ha matte. I eftermiddag blir det barnpassning. Kan vara bra eftersom jag behöver pengar i dessa fattiga tider. Var på operarep igår också, vi hade dans med en jättebra koreograf. Det gick bra och roligt var det! Vi ses, puss!

HÄNG DOM HÖGT


Igår såg jag och Evelina kent. De var niiiiiiiiicccccccceeeeeeeeee. Idag är jag småförkyld. BORING

HJÄLP.

Du är så fin att jag spricker. Ord kan verkligen inte beskriva hur det känns att vara med dig.

CLOSEUPPPPPPPP

Här var det närgånget. Snart kommer min babe. Åh vad jag är sugen på en puss.

HÅRET VA. DET ÄR LOCKIGT IDAG. YEAH.

Äntligen börjar det bli längre, äntligen börjar det bli lockigt igen.

MORBROR

Min morbror är typ 28 och är galen som en liten femåring.

NYTT

HÄR SKA DET BLI LOCKARRRRRR

"PÅ MIDSOMMAR!"


En suddig bild på mig från en skoldag, ett tag sedan. Jag har precis kommit hem från musikteatern (operarepet). Idag fokuserade vi på det musikaliska - sången. Vi började gå igenom noter och text och tillslut lärde vi oss en hel del utantill. Man kan sammanfattande säga att det kommer vara en väldigt lättsam och folkig opera, vilket jag störtgillar! Heja!

IDAG

Söta lillasyster med alldeles ny vårkappa från Monki.

SÖNDAGSMIDDAG

Lasange och panacotta. Och så lite familj.

THE HEART IS A REBEL

Låten är NICE. Jag gillar verkligen Moto Boys nya album, det är riktigt fint. Han kommer till Babel den 24:e om jag inte minns fel.

NÄR JAG BLIR NYFIKEN STÅR TIDEN STILL

Fan vad fin du är, nudeltott. Jag blir glad av dig, ända in i minsta cell.
Jag trivs, det är det enda jag behöver säga. Lyssna här också förresten, Salem Al Fakirs bidrag i Melodifestivalen. Tycker att bilderna blir ännu bättre till den låten.
PUSS!

I'M BACK

Vink vink. Idag var en bra dag faktiskt. Imorgon är det fredag och sedan helg igen, fan vad nice. Dagens sånglektion gick också bra, jag bestämde mig för att strunta i Walking in memphis och fortsätta med klassiskt, det kan jag behöva just nu. Jag trivs med det också. Det är roligt, att utvecklas.

Förlåt!

Skolan tar över mitt liv igen.. Uppdatering imorgon förhoppningsvis!

TRALLALALALAAAADetta är vad jag kommer att hålla på med de närmast kommande månaderna. Jag ska medverka i en opera i sommar, Mästersångarna i Nürnberg. Ska iväg på min första repetition om bara någon timme. Jag dör!


RSS 2.0