kajsa på fältet #2


parkfika en sommarsöndag

Jag och Anna träffades i Rönneholmsparken och skvallrade, skrattade, åt dumlemuffins, kardemummabullar och drack citronlemonad och äpplecider.
Våra bakverk + boken som jag läser just nu: Svart ros av Nora Roberts, riktigt mysig och romantisk!

kajsa på fältet

Två bilder på Kajsa från vår lilla åker-fotografering i söndags. Idag har jag jobbat 10,5 timmar i jordgubbshuset. Som tur var hade jag lite sällskap och vi klarade oss relativt bra trots allt. (Trots alla tanter som ständigt klagar på priset...............)

salsa i pildammarna

Jag och Anna drog till pildammarna häromkvällen och såg ett salsa-liveband, drack breezer, åt kärsbär och naturgodis. Fint!

på fältet

Idag åkte jag och Kajsa ut och fotade på en åker vid Vellinge, här är bara ett litet smakprov. Ska snart sätta igång med bilderna på henne, men först: solsidan!

lugnet efter stormen

Det här är min fina syster innan hennes bal.
Jag har nu tagit studenten och har fortfarande inte riktigt förstått det. Jag jobbar i ett jordgubbshus, får många kunder, är trevligare än någonsin. Längtar redan efter att få lite lön så jag kan unna mig ett par Clubmasters från Ray Ban. Det är känslan för tillfället. Och så lite "Små citroner gula"-läsning på det.

trädet och tiden

Igår började jag läsa den här boken, och nu har jag läst ut den. Det är en bok som jag läste när jag var i tio-tolvårsåldern och som jag mindes var väldigt bra. Så jag tog helt enkelt fram den igen. Lite väl låg nivå på den kanske, men den är väldigt skön att läsa under ett träd på en filt i alla fall. I sommar ska jag läsa mycket böcker, det är så himla skönt att ha någonting att göra de dagar som vädret inte håller måttet. Eller varför inte plocka fram en bok när man solar på stranden?

en fin sommarkväll

Detta är historien från igår om när jag och några vänner hade en trevlig kväll:
Det började i Slottsparken med att jag, Emilia och Anna åt lite plättar och Tom & Jerry-kex. Här är Emilia.
Och här är Anna.
Sedan kom tre glada små pojkar och joinade parkhänget.
En av dem var Olof, som är Annas pojkvän. Han underhöll oss lite med sin medhavda bas.
Min Erik hade köpt falafel som han ivrigt mumsade i sig. (Som alltid)
Plätt-party. Här är jag. Sedan spelade vi kubb och vi tjejer vann vilket killarna fick höra under resten av kvällen... Efter en stund åkte vi hem till Anna och köpte med oss lite godsaker som vi förtärde i hennes trädgård:
Jag och Erik köpte citronsorbet som snabbt tog slut.
Olof och Anna var glada!
Emilia och Jonathan.
Elskling.
Sen hoppade jag och Erik lite studsmatta. Vi blev som barn igen!
Kvällen avslutades med den försvunna diamanten, och gissa vem som vann!
Och imorse låg en rufsig liten sak bredvid mig.

S!ESTA!

Lite bilder från ikväll!
Nu har vi alltså besökt Siestafestivalen (tack vare att mamma vann biljetter genom Skånemejerier) för första gången och vi är aningen besvikna. Tråkig och äcklig stämning med en massa småkids som dräggade runt. Men The Kooks höll måttet med sina karaktäristiska frillor och fick stämningen på topp trots allt. Nize!

RSS 2.0