Någonting måste undgått min blick.

Detta är min vackra lillasyster Evelina. Vi var ute på en liten fotorunda precis, vilket faktiskt gick bra, jag är nöjd! Jag är så sjukt taggad för ikväll, kommer bli bäst! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Dagens sjukaste: MIN KAMERA HAR KOMMIT!

Woho! Jag i badrummet!
Fynd från rean - paljettröja från Monki och shorts från Weekday.
Tröjor från Monki
Väst från Monki (allt från Monki betalades med presentkort *YES*), paljettbasker från babe (Lindex) och kjol från Anna (även denna från Monki)
Min nyårsklänning från H&M. Jag tycker om den!
Alla bilder tagna med nya kameran. Jag upprepar: MIN KAMERA HAR KOMMIT. Jag är glad, riktigt glad, här ska det fotas, äntligen! Allt med nyår har förhoppningsvis också fixat sig, känns great.

Snart 2010.


En liten polaroid. Imorgon är det sista dagen på året, inte klokt! Detta året har varit galet för mig, men sammanfattningsvis väldigt bra. Jag är i alla fall sugen på ett nytt år. Nice. Puss

FIKA

Just nu sitter jag och knaprar i mig lite överblivna lussebullar och dricker äpplete, nam nam!

DU ÄR ÅNGA.

Hatar att bilderna får så dålig kvalitet när man laddar upp dem. Det beror förståss också på kameran jag använder för tillfället som inte är världens bästa. Men ändå. Förresten är min nya kamera beställd från internet nu! Helt underbart! Min Canon EOS 450D kommer antagligen när jag är bortrest på Gran Canaria (vilket jag är om fyra dagar!) vilket är lite synd. Ett bättre objektiv än det som kommer med kameran ska fixas också. Åh, jag längtar, då kan jag äntligen ta bättre bilder, mums.

Krossa Allt.














Var ute och gick innan. Det var mysigt. Vad händer på nyår? Jag är kluven.

Ett musiktips till.



Detta är en liveversion av mina favoritlåtar från Kents nya album (vilket jag förövrigt stendiggar). Jag kan bara inte vänta till den 14/3 när jag ska se dem i Malmö, det ska bli så roligt! Det blir andra gången jag ser dem. WOHOO!


Nu: Musiktips



En väldigt fin låt från filmen Once som jag såg med E.


Bilder: JUL







Så öppnar jag kameran och märker att nästintill alla bilder är suddiga. Kul. Det blir lite mys i alla fall.

Black/White



Håller på att redigera bilder från julafton osv. Tar tid och är jobbigt. Nu är förresten ett systemkamerainköp nära! 

Let Your Love Grow Tall.

Nu sitter jag med Evelina och mamma på Center Syd och ska snart äta. Ikväll kommer bilder från julhelgen! Lovar! :*

JULJULJUL

Hoppas att ni haft en underbar julafton! Jag hade en nice! Fick pengar, i.d-foundation, cat deluxe-parfym, presentkort på Monki, marimekko-block, ring mm. Är supernöjd! Sitter just nu hos min farmor och farfar i Örkelljunga som ligger i nordvästra Skåne för er som inte visste. Det är mysigt, men jag börjar bli lite seg. Längtar lite i smyg till den timmeslånga bilresan hem då jag ska lyssna på musik! Hoho! Om ca en vecka beger jag mig till Gran Canaria, vilket ska bli skönt. JULPUSS :*

Mat.

Sitter just nu på Jensen's Bøfhus med Anna. Vi har det great!

Planer.

INATT: Sov 21:30-9:30 = 12 h = Skönt!
NU: Linne, trosor, kallt hus, äpplete, bloglovin och Radio Dept.
SNART: Julklappsrim, julmusik och saffransbiscotti.
SEN: Hämta/passa barn 16-19, svårt med vagn i snön?
IKVÄLL: Julmys med totten, varmt.

(Julafton om två dagar, hur nice som helst!)


Toilet.



Vår fina, vidgjorda toalett! Det finns mycket kvar att göra på den dock, men alla grejer är det jag som hjälpt mamma med, jippi!

Lights & Music.




Bild på mig tagen av Kajsa i augusti någon gång. Min redigering.

Be A Bee.


Tone Adventure.



Malin är en av mina närmsta vänner! Fin är hon!

Let It Snow!


Så lägg dig ner och sov, lillasyster.









Nytt!

Jeans
H&M Trend
Kofta Second Hand
Röd/svart skjorta Systers gamla från Kostym
Gammelrosa tröja Systers gamla från någonstans i Norge
Flätad korg till tidningar Lagerhaus

Hot Lips.







Jacka Systers gamla från La Redoute
Skjorta Systers gamla från Kostym (Weekday)

Guys Eyes.





Detta är en tråkig snöbild. (Riktigt tråkig, bara en massa snö och svart/bruna grejer. Träd, altan, staket. Så jävla tråkig) Inte för att jag inte har några roliga bilder på lager, men jag kände för att lägga up denna.

Mitt liv är däremot allt utom tråkigt nu. Allt känns bara hur bra som helst. Jag vill bara sprida runt all glädje jag har inom mig, till alla som behöver. Jag tror jag har förstått vad allt handlar om, vad livet går ut på. Det finns någonting som är väldigt sällsynt, som finns mellan två människor som inte speciellt många får uppleva. Något som är totalt obeskrivligt och oförståeligt för någon som inte själv upplever det. Något som är unikt, speciellt och på riktigt. Man vill få andra människor att förstå hur fantastiskt det är, men det är för svårt. Kanske är det för att man själv inte förstår det? Att det är för stort? Eller kanske för att det enbart är förståeligt mellan dessa två personer?
En sak är säker. Att ha dig vid min sida är det bästa som finns. Det allra bästa.

I Can Be Your French Love.











På bilderna: Jag och lillasyster Evelina (som har fake:ad glugg)

NU har jag lov! Jag är otroligt glad över detta faktum! Var med och sjöng i kören på skolavslutningen i kyrkan sedan stack jag, Malin, Erik och Axel till EH och fikade. Det blev en chokladboll och en vaniljlatte - MUMS.

Just nu sitter jag och väntar på Malin som jag ska umgås med ikväll. Vi ska förhoppningsvis prata en massa skit, dricka te och se på film! Sådant behövs verkligen ibland.

PUSS

Fleet Foxes.



Det här är en av mina absoluta favoritskivor, eller det måste det vara, i alla fall av dem jag har på cd! Fleet Foxes är några ni alla verkligen borde kolla in om ni inte redan gjort det, de gör indie/folk-musik som de själva beskriver som "baroque harmonic pop jams", vilket verkligen stämmer in. De är i alla fall helt underbara. Låttips: Mykonos.

"Du kan inte pussa någon på munnen utan att själv få en puss"

Den gulliga/smarta rubriken handlar om Newtons tredje lag, något av det jag just nu läser. Och det är just var allt kommer att handla om för min del idag. Fysik fysik fysik. Imorgon har jag slutprov i det läskigaste ämnet jag vet. Sedan är det över och jag har lov. Ta dig samman, Viktoria, det är faktiskt bara en jobbig dag kvar. Jag har bestämt mig för att klara det och då gör jag förhoppningsvis det också. Nu jävlar kör vi, nu ska jag kicka ass. Puss, readers.

Musiktips.



Jag gillar videon mycket! Ge det lite tid. Ja, det är svårlyssnat, i alla fall i början, sedan är man fast.

Ibland saknar jag långt hår.


The Pacemaker.






Bilder från gårdagen.

Fint.
Idag var fint. Det var Luciatåg på morgonen i skolan, jättenice. Sedan satt jag och Malin och var duktiga i biblioteket och sedan åt vi lunch. Efter det var det skridskor med klassen vilket var roligt! Fick lite julkänsla allt.

Nu sitter jag och tittar på tv och ska snart fixa middag till mig själv (Evelina är taskig och gör bara till sig själv). Sedan blir det ett RYCK med fysiken, heja mig!

Lucia.

(Det är BÄST att vakna med dig) Idag är det Lucia! Jag ska gå ett tåg på stadsbiblioteket, spännande! Hela huset doftar lussebullar och jag älskar det.

Jag är klippt!



Det blev lite kortare och mer stilrent. Ikväll blir det Petri-spex och sedan sover jag hos E. Poz!

Tunnels.

Nu ska jag klippa mig, bilder kommer snart!

Everytime You Close Your Eyes.



Min favoritlåt just nu, jättenice är den. Är inte speciellt imponerad av videon men det blir enklast så. Kejj. :*


Go Go.





Detta var var min middag bestod av, mat från Espresso House (bulgur- och kycklingsallad och pepparkaksmuffin) som mamma hade med sig hem, sjukt gott! Imorgon är det matte c nationellt prov vilket jag inte direkt ser fram emot.. Efter det kommer jag vara ganska glad i alla fall, längtar tills fysik a är över (nästa torsdag) för då kommer jag kunna slappna av för i år.

Tog ett bad innan och började läsa Högläsaren, den vi läser på svenskan just nu. Om en 15-årig kille som blir helt galen i en 30-årig kvinna. Helt galet!

Gran Canaria.


(Bild: Fritidsresor.se)
Hit åker jag om mindre än en månad - NAJS. Behía Feliz på Gran Canaria. Även om det är super-turistigt så kommer jag ha det superskönt!

Echoes.






Detta är vad jag har frossat i idag! Mammas nybakade chokladtryffel och chokladmilkshake - YUMMIE! Dagen var really nice, jag känner mig lite mer säker på matten och har lagt undan den för ikväll, jag har ju hela dagen imorgon också. Nio dagar till loooooooooooooov!

Rebellion - Arcade Fire.

Ni borde lyssna på låten i rubriken. Här sitter jag bland mina logaritmer och geometriska summor och känner mig hur glad som helst! (bilder kommer senare) :*

L(¨U) <--- Bob Hund

.

My Body Is A Cage.











(Mitt hår börjar bli längre! På bilderna syns en tröja från Weekday, en väst från Vero Moda och ett halsband från Lindex)

Jag har varit jättedålig på att uppdatera med bilder! Har mycket i skolan nu de sista veckorna, om tio dagar har jag jullov. Så jävla skönt. Saker värda att nämnas:

♦  Jag är glad att jag ska klippa mig på lördag
♦  Tio tal är räknade i matten, fan vad jag är bra
♦  Jag har åter igen förälskat mig i Arcade Fire
♦  Jag har börjat skriva dagbok igen, två år sedan sist? Det ger mig faktiskt jättemycket
♦  Jag ska gå fyra Luciatåg i helgen.. Hm..
♦  Jag och Erik har varit tillsammans i en månad
♦  Jag har nationellt prov i Ma C på fredag
♦  Det är mindre än en månad tills jag ska till Gran Canaria!
 

I Choose You.

Kärlek. Det är det enda viktiga som bör nämnas just nu.

Friday I'm In Love.

JAG ÄLSKAR FREDAGAR! De är helt underbara. Ska dock ha psykologiprov om 1,5 timme, men när det är över är det JÄTTENICE! Ska passa barn till halv sex, just det.. Ikväll har jag inga särskilda planer, funderar starkt på att stanna hemma och mysa med familjen (alldeles för länge sedan sist), imorgon blir det middag hemma hos Malin med folk från klassen! Söndag blir det plugg och kanske en liten träff med skådespelarna som ska vara med i skolans musikal. Får se hur det blir! Nu ska jag käka frukost. Puss, later

Chasing Pirates.

















Jag känner starkt att jag har varit dålig på att uppdatera denna veckan, den största anledningen till detta är skolan. Den tar mycket tid just nu (jag har TRE prov denna veckan) och därför prioriteras den.

Annars är livet bäst som det har varit den senaste tiden! Sparandet till systemkamera går framåt, bara några veckor kvar tror jag, känns fint.

Bilderna är förresten från London i somras, ny redigering! Puss

(Musik just nu: Norah Jones, Deastro, M83)

RSS 2.0