CUPCAKE

Jag har köpt det sötaste läppglanset!

FÖDELSEDAGSGRISEN PAPPA

Pappa fyllde 50 år och det vankades fetkalas! Mys

FREDAG: PYJAMASPARTY MED MBEF

Så här såg jag ut i fredags när jag skulle på årets första musikalfest! Pyjamastema som ni kanske förstått. Kvällen var rolig, men galen och slutade med väntan på buss i 40 minuter i snöoväder. Inte kul.

YOU COULD EASILY HAVE ME

T-shirt från Bik Bok, kjol från Åhléns, tights från H&M.
Jag älskar att mitt hår var lockigt idag, i alla fall i morse. Det är ett tecken på att det börjar bli lite längre. Jag saknar mitt gamla, långa. Vet ni vad? Imorgon är det FREDAG. Det innebär för mig skola med matte och fysik, lite småshopping i stan, fika med Selma, förfest hos Axel och sedan Borgars musikalfest med pyjamastema. Ska bli riktigt roligt!

I'D TAKE CARE OF YOU, IF YOU'D ASK ME TOWoho! Det var längesedan det blev egotime för min del, höhööhöh!

Jag lyssnar sönder Beach House, jag tröttnar dock aldrig. Pappa fyllde 50 idag så vi var ute och åt, det gick knappt att gå ut i snöstormen (mest hype:ad idag?). Men det var trevligt. Annars hade vi det fruktade kemiprovet idag, vilket verkligen var sjukt. Usch, jag hatar kemi. Har inga stora prov framför mig nu i alla fall. Det var längesedan sist jag kände mig så lugn. Faktiskt. Förra terminen och denna tills nu hade jag EN vecka då jag INTE hade något prov. Kul. PUSSISISSSLSUSUS

JAG ÄR KÄR (NEJ, INTE BARA I ERIK EHEHHEH)

JAG ÄLSKAR DEM! 350 kr, second hand!

IGÅR/IDAG


SILVER SOUL

Syster Evelina. Jag gillar bild 2 och 4! Jag har kommit på att jag MÅSTE fixa nya objektiv, men då måste också ekonomin förbättras..
Idag har jag inte gjort jättemycket mer än ha varit i skolan och sedan pluggat kemi. Inte jätteroligt, men vad fasen! Jag unnar mig i alla fall datorn i 40 min till, sedan är det sömn. Imorgon har jag studiedag, och då menar jag STUDIEdag. Jag ska nog gå upp vid åttatiden och sätta igång. Klockan ett ska jag till skolan (ja, på en studiedag) för att ha extralaboration till mitt, Eriks och Malins kemiarbete - HEJA! Tips här förresten! :*

WHEN KEMI TÄJKS OVÖR - IJEIJÄ

Bilder kommer ikväll, jag lovar! Mihi :*

EVELINASTYLE

Vill bara börja med att säga att varken jag eller Evelina röker, historien bakom ciggen på bilden är att vi hittade den på marken och började skoja om att den skulle vara med på bild, sedan tog vi några bilder som faktiskt blev sjukt bra!
Fler bilder snart. Puss

BLANDAT ELLOR!?

Ingen superkvalitet, MEN detta är i alla fall mina favoritjeans. Köptes på Weekday för x antal år sedan.
Lite engelska har jag läst.
Jag har försökt trolla bort tanställningen i PhotoScape. Gick inte så värst bra.
NU BLIR DET SPANSKA, YEAH!

I HEARD OF A GIRLMin lillasyster Evelina är allt en fin tjej! Snäll är hon också! (För det mesta, eheheh)

DEADBEAT SUMMER

Jag och Erik stack hem till mig när vi fick reda på att vi skulle ha fyra timmars håla. Fin är han.
Sitter och tittar på Ghost whisperer. Det är stundtals läskigt. Hjelp. Jag ska snart sätta igång med kemin som jag har slutprov i nästa onsdag. Som tur är ska jag inte passa barnen idag! Ska dessutom försöka hinna med att springa en runda altenativt cykla på träningscykeln. POZ

Neon Indian.

Nu börjar den nya tiden, nu ska jag försöka vara duktig med uppdateringen. På bilderna finns jag och min syster. Nu blir det en kopp te till och lite tv innan kemiplugget sätter igång.

Going Nowhere.

Vilken poser!

Idag hade jag kemiprov. Det gick inte så värst bra, men vad gör det, jag berörs inte så mycket av det längre, jag har vant mig vid att det inte går så bra på vissa prov, otroligt nog. Det gör jag för att rädda mig själv, som en försvarsmekanism, för att inte gräva ner mig totalt. Det knäckte mig mycket i början, när jag gick första året på gymnasiet, att det inte gick så bra i vissa ämnen. Jag hade tidigare lindrigt klarat mig över de flesta gropar man kunde stöta på i högstadiet. Det gick bra för mig. Jag hade inte mycket motgångar i skolan. Jag var till slut bäst i klassen, jag gick ut med 315 poäng.

I gymnasiet förändrades en hel del. Tempot steg markant och lilla jag hann knappt med. Fysiken var det som jag verkligen hade svårt med. Antalet krav på mig själv blev fler och självförtroendet var inte på topp. Jag kunde ha plötsliga sammanbrott med gråt och ångest på grund av mina höga krav. Det visade sig däremot att mina motgångar till slut blev medgångar - jag hittade glöden, den kämpaglöd som jag verkligen behövde. Resultaten på proven blev bättre, också i andra ämnen. Glöden hittade jag med hjälp av mina nära och kära, som faktiskt var ett mycket viktigare stöd än vad jag insåg.

Det jag har lärt mig är att det verkligen gäller att tro på sig själv, det låter ostigt, men det är verkligen sant. Det måste få gå dåligt på prov. Alla kan inte vara genier. Det är inte sällan man känner att man inte gör tillräckligt ifrån sig. Så får det lov att kännas ibland. Det är normalt, så känner alla någon gång.

Det jag mest ville säga med denna oerhört ansträngande text är att det gäller att släppa på sina Eiffeltornshöga krav och istället lita på sig själv. Man mår bäst så. Det är att du gör ditt bästa som räknas.

(AUUUU GUD VAD SNÄLL DENNA TJEJEN VERKAR VARA HUHUHUUH)

Dålig uppdatering, jag vet!

Snart ska ni få mer! Hehe

NEWS!


Paljettbyxdress till fest och tröja med blixtlås från Gran Canaria. Någon spansk affär, har glömt namn.

Och jag igår. Osminkad och trött.

Idag var en bra dag! MVG i naturkunskap A och glatt humör. Hade ingen psykologi heller, skönt. När jag kom hem satte jag mig vid tv:n en stund och tittade på Okänd Diagnos. Efter det läste jag lite svenska, sedan åkte jag till träningen. När jag kom hem åt jag wok med ris och grönsaker och sedan satte jag mig här. Mysigt!  

HEMMA! Bilder från igår.


Evelina och vårt marsvin Skrållan.

Babe nyklippt och med sin favoritskjorta (min i alla fall!).

Galet Hipster Runoff-kollande


Var på Gran Canaria hela förra veckan och kom hem i lördags. Saknade Erik sov hos mig och på söndagsmorgonen hämtade mamma och jag Skrållan hos Anna. Sedan åkte jag till E och umgicks lite med honom vilket var nice!

Idag började skolan igen efter ett underbart lov. Engelska och idrott. Betygssamtal och Bellevuestadion. VG+ och tennis. Jag cyklade förresten till skolan idag! Så jävla duktigt av mig. Det är ju svinkallt dessutom!

Nej, nu ska jag ta och sätta mig vid mitt skrivbord och läsa lite kemi (helt sjukt svårt jag dör aaaaahhhhhh) och lyssna på Foreign Born.

Puss, Viktoria.

ATT GÖRA EN HIT.

Idag har jag varit sjuk. Det känns som om snoret aldrig tar slut. Jag får sår under näsan av obekvämt papper.
Jag såg också High School Musical med lillasyster. Lika dålig som sist.
Mamma köpte en tidning till mig - NICE!!!
Jag lekte med slutartiden.
Och nu sitter jag här. Jag ser friskare ut än vad jag är. Lovar.
Kvällen igår var jättebra! Jag hade min nya klänning. Jättenice stämning och folk! Gick hem till Erik och sov där sedan. Vi vaknade vid elva-tolv och sedan åt vi frukost osv, sedan åkte jag till bästa Anna med vårt marsvin som hon ska passa under veckan jag är bortrest. Snällt!
Nu sitter och snörvlar och hoppas på att bli frisk snabbt (jag åker till Gran Canaria imorgon). Jag kommer att sakna Erik mycket. Vi är inte vana vid att inte ses. Det är bara att hålla ut! Det ska i alla fall bli helt fantastiskt med sol, bad, sommarvärme (känns sjukt långt borta).
Ni får ha en superbra fortsättning av lovet så ses vi om en vecka igen! Puss!

RSS 2.0