I'm In Love With A Robot.





Tänkte bara uppdatera er lite om vad som hänt i min vardag på sistone:

Igår pluggade jag större delen av dagen, sedan kom Anna, Emilia, Malin och Lisa hit och taggade till inför Oscars fest. Kvällen i sig var underbart rolig med great musik (Dj Death Aka Erik) och roliga människor! Mest älskvärd var Annas desperata "DÖÖUUU, NU TAGGAR DU TILL ANNARS SKA JAG SE TILL ATT DU GÖR DET VA!"

Idag var jag på släktmiddag. Högljutt och hysteriskt som vanligt, haha! Jag fick ännu en för tidig present (fyller år på onsdag) vilket var ett skissblock och kolpennor, kreativt värre! Annars har det inte hänt mycket idag, och nu sitter jag bara här och knaprar på överblivna chips. Puss

Har förövrigt på mig mammas fina klänning från Vero Moda och hårband från Glitter!

BLOGLOVIN!

Miss It So Much.

Sitter just nu i bilen på väg till en släktmiddag! Skriver från mobilen. Förlåt för den sega uppdateringen, igår gick dagen helt enkelt åt plugg och fest! Bildbomb kommer förhoppningsvis när jag kommer hem ikväll, håll ut. Puss på er

Mykonos.



Jag brukar inte kunna säga rakt ut vilken som är min favoritlåt eftersom det finns många otroligt
bra låtar, men detta kan jag säga, detta är en av favoriterna, definitivt. Helt obeskrivligt fantastisk
låt. Av ett av favoitbanden. Förstår inte ens hur sådana låtar kan skrivas, HURRA!

Young Love.





Idag har jag och Evelina åkt snabbt in till stan för att fixa hårspray och sånt, samtidigt hölls en modevisning mitt på Gustav Adolfs torg vilket var lite roligt! Jag sprang för övrigt runt i mina Weekday-heels och kände mig lång. Jag mätte klacken och det visade sig att den är 10 cm hög, vilket innebär att jag, med skorna, blir ca 1.85 m lång! Ganska sjukt, men lite roligt.

Jag har på mig Evelinas skjorta från UO, ett vitt linne från JC, jeans från Cheap Monday och mitt omtalade halsband från Jon & Yan.

BLOGLOVIN!

Kent.



Jag tycker att videon är lite småläskig och konstig men ändå cool på något sätt! Vad tycker ni?

Somewhere Else.





Detta är min syster som clown. Visst är hon cool? Haha. Det är till en maskerad hon ska till imorgon. Åh, jag ska ochså på fest imorgon. Kul! Snart ska vi in till stan och titta runt lite, i brist på annat. Vi ses!

BLOGLOVIN!



Playground Love.



Tänkte bara säga gonatt! Vi hörs imorgon guys!

Send Him Away.



Detta är min kompis snygg-Malin! Bilderna är tagna av mig med Kajsas Canon eos 450d (en sådan jag alltså planerar att införskaffa när ekonimin tilllåter) i mars någon gång.

Malin har på sig en klänning från Monki och ett hårband från Glitter.


Turn Back Time.





Modell: Jag
Foto: Kajsa

Bilderna är tagna i februari tidigare i år i en park som ligger nära där jag bor. Jag hade nästan precis fått min tandställning vilket ni kanske skymtar på bild 2. Håret är både långt och brunfärgat dessutom. Det var en fin dag med märkligt innan-vår-väder. Kommer ihåg att det fortfarande var för kallt att springa runt i kofta dock (typiskt mig att göra det ändå).

Love Etc.



 

Jag och Evelina lagade god mat idag! Hon har på sig en skjorta (som jag ALLTID lånar) från Urban Outfitters och hängslen som hon fått av vår moster.

BLOGLOVIN!

Song Away.



Foto: Kajsa (som för övrigt är otroligt duktig på att fota, men är just nu i USA)

Bild från i somras i Falsterbo innan Kajsas avskedsfest. Jag gillar inte direkt mig själv på den men jag tycker om ljuset och kläderna! Haha, vi tog så mycket ögon-primer för att ögonskuggan inte skulle blåsa av så att jag knappt fick av den senare på kvällen. Trevliga minnen. Jag saknar dig Kajsa! Det är tomt ibland utan dina sjuka skämt och svarta stumpar osv.

Klänningen är min systers och är från Monki, tightsen är Kajsas och är från Lindex, klockan är från Cheapo och skorna från H&M.

FÖLJ MIG MED BLOGLOVIN!

Candy.



Min sammetsskor från H&M. Åh vad jag tycker om er!
Idag ska jag läsa i min svenskbok, vilket jag verkligen behöver. En stund i alla fall. Sedan kan jag hitta på något roligare. Kanske ta en fika med min syster. Dricka kaffe ur våra nya koppar. Sounds like a plan?

FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN!

Bittersweet.



En bild på mig och min lillasyster Evelina. Vi är inte speciellt lika, eller?

Kom precis hem efter att ha passat två jobbiga men urgulliga barn! När jag skulle gå hem sprang två-åringen fram till mig och pussade mig på kinden, AUUUU! 

Nu ska jag poppa popcorn och sedan ska jag se lite på Ugly Betty. Inte för att jag gillar den serien speciellt mycket, men jag har inget bättre för mig. Är väldigt trött dessutom. Men glad är jag! Imorgon skulle det bli sol dessutom, heja heja! Ska nog ut och fota lite med min dåliga digitalkamera då. Puss hejdooo

Good Vs Bad



Malin har precis åkt hem. Vi satt och skrev laborationsrapport vilket gick bättre än väntat (det brukar alltid sluta med att man sitter och pratar/skrattar/dricker te/öppnar facebook eller spotify osv..) men vi höll oss fokuserade till tusen! Snart ska jag bege mig till ett dagis där jag ska hämta barnen jag passar, Filip och Måns, som är fyra respektive två år. Men först ska jag lyssna lite på Tingsek och göra lite mer te.

Förresten går sparandet till en systemkamera ganska bra, ser fram emot att kunna ta snygga bilder på nyår och lägga upp snyggare bilder här, det hade varit något!

Idag har jag på mig kofta från second hand, egengjorda röda tights och de nya skorna från Weekday.

Vi hörs senare, ciao!

FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN!

While You Wait For The Others.



Må vara den sjukaste/mest långsökta videon jag någonsin skådat, känns som någon har drömt
något liknande eller kanske varit väldigt flummig när den skapades, men åh så bra låten är.
Riktigt höstig tycker jag att den är, ska hämta te, puss!

Grizzly Bear.






Tights H&M
Tröja Monki
Halsband Jon & Yan

Förresten så har jag hittat en kanonlåt av folk/indiebandet Grizzly Bear, tack vare Erik. Ska visa den i nästa inlägg. Puss!

For reverend green.



Det här är min klass. NV2A. Mitt hår ser mycket rödare ut än vad det gör i verkligheten!



(Regnet smattrar ner mot rutan och jag blundar och tänker på hur glad jag borde vara)



Följ min blogg med Bloglovin'

Nytt.







Ett par skor + två toppar från Weekday = 450 + 40 (!!) = 490 kr = VIA GLAD.

Impossible Germany.





Nu har skolfotona kommit, det enda året jag faktiskt ser någorlunda anständig ut. Malin är godis.

Rätt tid och rätt plats för båda är just nu.



Jag fick en för tidig födelsedagspresent igår av morfar och Gunilla (låtsas-mormor, mina morföräldrar är skilda). Det var ett snyggt halsband (bilden) från Jon & Yan, har tidigare velat ha ett liknande så jag blev väldigt glad! Annars blev det en shoppingtur med Malin idag, det var alldeles för längesedan vi hade det! Det blev ett par skor och två bh/toppar från Weekday.

Sitter just nu och lyssnar på Markus Krunegårds nya musik. Jag och min syster tycker verkligen om honom så vi har köpt varsitt album, och så delar vi på dem, väldigt smart. Nu ska jag ta en dusch och sedan läsa lite i min svenskbok. Seeya!

Klänningen är från H&M Divided.

Burial.



Här sitter jag i halsduk och basker och känner verkligen att det är höst. Jag tycker om hösten. Då kan man dricka te utan att känna sig överflödigt varm, bära mössa inomhus utan att någon tycker att det är konstigt, ta varma bad, göra en höstspellista, mysa under ett paraply i regnet, sitta inne och ha Grey's-maraton, tända doftljus, ha Idol-mys med sina bästa killkompisar, titta ut och tycka synd om sig själv, ja, ni förstår nog.

Nu, äntligen är det lov. Veckans planer ser hittils ut så här.

Måndag Stan?
Tisdag Lite plugg och sedan barnpassning
Onsdag Träning
Torsdag Lund med syster?
Fredag Oscars födelsedagsfest
Lördag Mormor
Söndag Träning

Ikväll ska jag bege mig till min bästis Erik för att musicera lite. Vi har kommit på att han ska lära mig all musikteori han kan eftersom jag i stort sett inte vet någonting. Vi har också kommit på att teaterföreställningar kan vara otroligt bra. Vi såg Massakerguden med klassen häromdagen och jag tror nästan att det var vi två som skrattade mest av alla. Vi ska helt enkelt bli mer kulturellt aktiva, i alla fall när det gäller teater. Det kan bli bra, det kan bli stort. Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken.

Vi hörs snart, ciaooooooo.

Phoenix.


Nu börjar nedräkningen. Om drygt två veckor ska jag, Erik och hans lillasyster Ebba se Phoenix i Köpenhamn.
Jag kan knappt vänta. Deras musik är som, ja, vad ska man säga? En chokladkaka?
Den är suveränt bra i alla fall, det hör ni ju själva.


En dag med John.













För några veckor sedan träffade jag en saknad vän, John. Vi lärde känna varandra i somras och försöker träffas när vi kan. John bor utanför Ystad så det är en bit emellan och dessvärre ser vi inte varandra så ofta!

Skorna är från Vagabond, baskern är Annas från second hand och kappan från H&M.

Munspelsdåren.



En bild från i somras när jag var i min sommarstuga utanför Båstad. Ibland kan jag verkligen sakna sommaren, fast vem gör inte det? Jag kan inte förstå hur jag kunde gå utomhus i bara en klänning, inte nu när jag är så inne i allt höstigt och kallt, det är svårt att föreställa sig liksom.

Förresten så vill jag försöka skriva/förmedla något här på bloggen som inte alla andra gör, vilket är nästintill omöjligt, men jag ska försöka, jag ska försöka göra det till min grej. Vill folk läsa det är det ju roligt, annars fortsätter jag i min ensamhet, kan vara skönt att skriva av sig.
Känns det meningslöst? Inte alls.   

Jag tänkte berätta lite om mig själv.



Det lättaste är att vi gör en liten lista?

Namn Viktoria
Ålder 16 (fyller 17 alldeles snart)
Stad Malmö
Intressen Sång, musik, kompisar
Sparar till En systemkamera
Musik just nu Tingsek, bob hund, Animal Collective
Spelar Badminton
Pluggar Naturvetenskap
Förebild Ola Salo
Gillar Att sova
Ogillar Människor med hybris, annars inte mycket
Outfit Svarta morotsbyxor, istoppad randig t-shirt, svart halsduk, kängor

Bloggen kommer förhoppningsvis att innehålla mycket om mig, foton och musik - nu kör vi!

RSS 2.0